Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kevineeeeeee. Kakva utakmica.
Željko Obradović - košarkaški genije
Cudan kriterij sudija na stetu Reala....
Bravo Obradoviću, svi znamo da si rodjeni pobjednik i da se neces zadovoljiti nicim osim titule a za to si expert...
Zeljko Obradovic, najbolji evropski trener ikada!
Bravo Partizan
Realno sudije nisu dorasle utakmici. Musi 2 faula u napadu svira jedan za drugim i morao na klupu. Zato je Real pao,pogotovo u odbrani!
Za Partizan sam navijao u exYu...i naravno sa veličanjem zločinaca i svega što je bilo to je prestalo....ako gledate ove sezone Partizan, primijetit ćete da uopšte nema veličanja ratnih zločinaca i nacionalističkih pjesama od strane navijača.... I zato i Partizanu i navijačima kapa do poda i puna podrška.
Svaka čast Partizanu na pobjedi, zasluženo.
Musa usrao utakmicu i donio pobjedu Partizanu,to ste zaboravili nasloviti 🤔
Pokušao izvuči faul u napadu, pa ostao da leži na zemlji i onda jedan čovjek manje u rotaciji. Primili tricu. Onda u napadu pokušao izvući tri slobodna, pa zaradio faul u napadu. Dva slobodna primili. Kakva završnica...
Ne sviraj klincu! Momak se nije mogao razgrati,jer su ga sudije sasjekle sa dva uzastopna faula u napadu. Da je on uigro sut,15 razlike glat za Real bi bilo. Jedva čekam uzvrat!
Naslov je ludilo, Musa dvocifren 🤣, manji dvocifren nije mogao imati, za ovakvu tekmu treba imati jaja i ako znas onda znas, bacas trojke da unistis, ili bacas slobodna bacanja i bez veze trcis 23 Minute, nemojte mi ove naslove, prenesite ovo Musi sta sam rekao, mozda shvati da je u Breoganu imao drugacijeg trenera i dobre radne kolege, cestitke Partizanu, imaju odlicnog trenera i uigranu ekipu, mogu pobjediti sve redom sa ovakvom igrom
Samo mi nije jasno sta ovi srbi vise na klixu, idi bolan na kurir i pink.. ebo vas partizan
Musa najveci krivac, pravi nas mentalitet, kad treba useres
Najbolji igrač Partizana večeras Dzanan Musa!
Vraćaju se dani pobede! https://youtu.be/uWy09WtTHcU
Tebi život je dao sve a meni Kevin Panter je
Ukazo se Sasa Djordjevic u tijelu crne Pantere..sut u zadnjoj sekundi..pobjedonosni..Sjajna utakmica. Deck je bio nezaustavljiv..ali Kevin "Durant" Panter..kad najvise treba.