Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l' im rekao: "Da nisam dosao, ne bih bio ovdje"
E jes mi ga žao, jadnik stvarno....
Jess vidjeo Konjica, bas je smrad, sta je morao spominjati proteste...
Naslov vam je idiotski, spinerski, rezimski, Konja je lijepo pojasnio: "bivši bh. vojnici su protestvovali zbog svojih prava i penzija, a oni su blokirali glavne puteve. Nažalost, to je jedini način na koji mogu skrenuti pažnju u Bosni. " Konjic je dobar covjek, nemojte ga crniti ovakvim naslovima.
Slijedeci put kada budes isao reci im sljedece da u bosni nikoga nije briga sto Prvostepeni invalid civilni ima 109 KM Prvostepeni RVI 2000 KM 》CI=CŽR=RVI 《 🚫STOP DISKRIMINACIJI🛇 Jednaka prava za sve!!! And please, say hallo to Sir David Attenborough! A kraljici maksuz selam😉
ćampions liga
Blokiraj im jednu raskrsnicu u Engleskoj
Jel moguće da niko ne zna kakav je igrač bio ovaj čovjek i kakva je ljudska veličina i onda on nakon svega toga sto je uradio za državu, doživljava ovakva poniženja i uvrede....NEKA VAS JE SRAMOTA
dobar je ko voli 'vake.
bas mi je žao Konjica koji nije mogao stici na dernek u Coventriju ... velika tuga ...
Ono kad su ljudi glupi pa pričaju nešto što nikoga ne zanima.
A jadan jest mi te žao
Prvoklasna seljacina ... ali kakav god da je nas je jebat ga !
e jest konj .... mogao je nesto pametnije kazati .. npr. da zeli mir u svijetu ...
Blokirali La Mans.
Bas taj od preostala 3 susreta koji su jos bili u nekom planu u FL 2,neznam kako su onda odigrali Cambridge - Luton i Carlisle - Luton.Izgleda culi dolazi on ajmo cancelled :)
Sad ce i oni razmisljati pozitivno.
Lutka je