Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se prodaje za 100 miliona evo 5 godina..klocina jedna
hahahah 100mil!!!!! Pa onda je Armin Hadžiahmetović 150mil!!!! Vidjelo se koliko je dobar na SP i njegovi su ga pljuvali!!!!
Uzmite max 50 milki od engleza jer svakoga preplacuju i udarite se u guzicu.
Tražim i ja za golfa 4,2001godina 15 hiljada ali nešto me ne ide.
ne vrijedi ni 10
Sva priča oko vrijednosti igrača se svodi na godine života što mlađi skuplji i lakši za prodati ali od toga samo klubovi imaju koristi. Najvažnija je godišnja plata a tu je Džeko od prelaska u City među najplaćenijim u svakoj ligi i ne pristaje na manje od 6 miliona eura godišnje.
Svaki put kad ugura neki zicer cijena mu skoci za 10 mil. pa spadne na 5-10, pa skoci +10 i tako po tisucu puta. A karavani prolaze...
On sad ne vrijedi ni 50.
Realno ne vrijedi ni 30 mil. !!!
100 miliona....klikera. Za ovog panja ako neko plati više od 30 je slučaj za proučavanje....ako ne budu neke druge igre
Traže 100 miliona a kvalitet 0
Pa ovaj je prosječan igrač za nekih max 3.5mil kakvih crnih 100mil..
Nije Messi
Po ovome ja vrijedim 2 miliona igram u Pofalickom
I cigo traži za šporet 100 KM na pijaci pa na kraju proda za 7 KM
Mogu oni tražiti..a ako ovaj igrač vrijedi 100 mil onda mbpae vrijedi 100 milijardi
Traže 100 miliona, dali bi ga za 40
jos manje 20 mil
To je tako kada upadneš u klub koji vodi mafijaški boss, nema da ideš dok se ne smiluje. Isto tako prošao i Klulibali svojevremeno, najbolje godine spičio u Napoliju.