Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Salah, za allaha gagaha
Poljska vs Senegal bi trebala da bude ljepotica dana. I jedni i drugi igraju napadacki i otvoreno, igraci su im u formi a pobjeda danas vjerovatno znaci i prolaz u drugi krug... Japan se ne smije podcijeniti, pravilibsu veca cuda sa losijim igracima, ali je Columbia objektivno jaca. Imaju strasan napad, ali i dosta starih igraca.
Egipat je u proslom kolu u 95. ostao bez boda i vjerovatno bez prolaza dalje. To znaci da danas moraju ici na pobjedu, a Rusi ne zure nigdjem Sa onakvom gol razlikom i ne moraju. Dakle, oba tima daju gol.
Spavaš li mirno Sergio Ramose?!