Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Limeni..
@zurich77 ja bih volio da im dodje Koeman ja mislim da bi on čuda napravio s Barsom 😂😂
Vahid Halilhodzic
Pape elCaseto VHS
Zidane je najbolji
Ko god dodje trebace mu vremena za neke rezultate, slab je igracki kadar realno, nije trener cudotvorac, Barsa ce se oporaviti tek za 2-3 god do tada sredina tabele realan domet.
Amar Osim 🤪
Kada simpatises Real drago ti je kada je klub ispred Barce, ali ne moze ti biti drago kada Barsa toliko propadne. Xavi je mozda najbolje rješenje na papiru, ali trulo je mnogo toga u Barci, ne samo trener. Ne bih volio da takvu legendu potroše.
Pirlo nema iskustva vodio juventus, a xavi ima vodi neki klub u arapskim zemljama.
Martinez najjače ime od ovih, najviše iskustva a na kraju krajeva i vodi prvu reprozentaciju svijeta!!! Xavi jeste dijete Barce ali nema iskustva!!
jesu katalonci zeljni Xiavija a nisu ocito svjesni kako losu ekipu imaju...
Jupp Heynckes
Xavi ako bude onda bas barselona ide dolje
Pravo rješenje je Braco sko može dobit čiste papire od Vrbanjuše
Martinez nije bio dobar. Sa Belgijom i ja bi napravi isti rezultat čak i bolji.
Sa ovim igračkim kadrom, neće biti lako nijedom treneru.