Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si odmah to rekao svi bi stali uz tebe. Umjesto toga nadao si se da možeš napravit nešto i ostat selektor pa kad su te prešli sujeta proradila. Uostalom, svi znaju da ima makar 5-6 igrača koji su tu preko menadžera i Vice.
I ostalih potpresjednika saveza . Ne treba zaboravljat ni "nasu" komponentu
sad on kriv sto je sutio a svi selektori sute i rade po vicinom. sipa treba procesljati i podici optuznice za koruociju i kriminal selektori su najmanje krivi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NSBIH uništavaju 20 godina, to je svima poznato. Dobrim dijelom su uspjeli. Ćuj Vico direktor NSBIH, lik koji negira suverenitet države postavljen za direktora nogometnog saveza.
rinaKa si od selektora, a i čovjeka. Da se otkaz, pa izadje u javnost, a ne sad kad su te nogirali, kao tebi smetalo.
Ma Kodro haj ti opet za koju godinu dodji, nemoj cekati 15g. Nek te po treci put oklempaju... Dace Bog pa ces i tri utakmice uvezati!!
Pa recite selektori dok ste na funkciji šta ne štima, navijači su uz vas, ne uz savez..koji vam je više
Vico, Miske, vrime je.
Svi tu oni imaju svoje igrače, pa i sam Selektor da se ne lažemo... Ljudi para je prokleta, pogotovo u ovoj situaciji kao što je BiH svi oni traže preko reprezentacije izlaz i selektori i igrači... Tko je Kodro u trenerskom smislu, tko? Pa tako svi ostali, tp su neostvareni treneri pa traže izlaz, a kad kažu da novac nije bitan lažu itekako...
Kao što sam i mislio, spisak nikad nije imao logike. Konačno da čujemo i imena. Bravo za Kodru Naslov vam je krivi, treba da stoji: "Vico mi je govorio da zovem njegove fudbalere u reprezentaciju". Ovo bi u normalnoj zemlji bio razlog da Predsjednik Saveza da neopozivu ostavku. Savo ima iste instrukcije, pa nam prodaje priču da nemamo boljih igrača.
Savez je ogledalo drzave sve nam je tako a meni lupate minuse kad kažem da nema kvalitete bez obzira na selektore a istina je...Mozda mali Dedic a ovo ostalo ni pozitivna nula nazalost
Tvoja logika zaključivanje nije mi nimalo jasna. U tom je problem, što ima kvalitete ali se igrači ne zovu. To je polazna tačka, onda ne može biti ni uigranosti ako promjeniš 4 selektora, a svaki novi zove neke druge igrače i ima neku drugu taktiku. Sad smo u situaciji da je Savo imao 4 utakmice da uigra ekipu i da pojma nema koga će zvati protiv Ukrajine. Uz to ima još jedno 10 igraca koji zasluzuju da budu na spisku, a nisu bili pozvani.
Dragi Meha, ima li kakvih imena. Prije svega koji igrači? Znamo i mi da ih je većina tako došla ali potvrdi nam. Onakve tarabe je teško sastaviti pa i da se trudiš.
A ti bi cutao da si ostao
Svi sute i poslije godinu dana kazu ono sto zelimo da su odmah na startu rekli ,sve sada je kasno na zalost
Trebo si reći "može" pa uzet spiskove igrača i sva imena objavit, i igrače i nalagodavce. Pa kad bi vidio da mi brod OPET tone isto ko i prije 15 godina, ovaj put bi se osigurao da svi pacovi na brodu potonu zajedno sa mnom.
Trebo si reći "može" pa uzet spiskove igrača i sva imena objavit, i igrače i nalagodavce. Pa kad bi vidio da mi brod OPET tone isto ko i prije 15 godina, ovaj put bi se osigurao da svi pacovi na brodu potonu zajedno sa mnom.
I ti opet ko na šibici preuzmes reprezentaciju! E moj Meho...jednom te nabili nogom, ti konto nece opet...kakav si ti naivcina majstore
Viska Kodro viska barca
Meni ide na zivce što on to konstantno priča za strane medije svoja familija se ne bruka rjesi se medu cetri zida a ne ide po svijetu i....A ne znam bas neke njegove uspjehe kao trenera a nazalost treba biti i svjestan da i nema kvalitete pjanića Dzeka itd
Šta je licemjeru, šta da rješava u svoja četiri zida? Ovdje jedino da se pobiješ među četiri zida pa ko jači taj je upravu, takav mentalitet, Rogonja i Sivonja, Čevljanovići i Co. Jedino što ne shvata da gdje po svijetu da ode, važe ista pravila za nogometnu reprezentaciju. Svi namještaju i guraju svoje. FIFA je najveća kriminalna organizacija na svijetu, ali ovce su ovce, treba ih šištati kada god stigneš....