Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super rjesenje za Barcelonu. Ovaj tip svaki put kad izgubi zali se da su drugi krivi, da su pravili puno faulova, da su igrali destruktivno, da samo oredjene stvari rade dobro a mnoge druge ne itd.. A inace veliki je fan Messi-ja i isao je na treninge Barcelone da gleda Messija kako trenira dok je Barcu trenirao Guardiola. Tad je Messija zamolio da igra fudbal barem dok on ne umre. Znaci sva ce igra Barce i dalje biti bazirana na i oko Messija.
Voditi jednu ekipu punu zvijezda zahtijeva vise od trenerskog umijeca, cak nekad zahtijeva puno puno vise od toga. Potrebno je zadovoljiti ego velikih zvijezda, pa tek onda "kovati" plan na taktickom polju.
Čut će se
Preferira istu igru kao Slavko Petrović
@Hamarm Šta Slavko preferira vidjećemo kada dođe na Grbavicu osim ako se ne razboli tih dana.
@Hamarm ahahahahaha