Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Škripari su smiješna navijačka skupina. Doduše ni Ultrasi nisu ništa jači.
Upravo tako.
Šaka jada
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mijenjaju izvještaj jer nemogu legitimni na legitimne napasti. Piši novi i reci da su navijači Veleža, jer treba širiti mržnju a ne istinu
He he he cuj navijaci Veleza...pa isti Vardu samo na razglednici smiju vidjeti.
40 na 7 mangupski nema sta
Napali ih palestinci iz iStoćnog njih 30 na 9 ljudi razbili par stakala i pobjegli
Vidim prste kera u ovom policijskom izvještaju. Drži kera vezanog
Ive i Mare se pobili, klosari.
Za takve stvari imate sprej za omamljivanje? Je li ga iko isprobao na sebi? Čovjek koji uči ljude na youtube kanalu ActiveSelfProtection kako da se odbrane, preporučuje da svako proba na sebi bar jednom u životu skroz, i bar jednom za svaki sprej što nabavite. Ja probao i prvi NATO bez roka označenog nije nimalo radio. Dok drugi Police je radio. Osjećaj kao da vas Izrael pogodi raketom u glavu. Naravno to traje 20 minuta i sve se vrati na normalu.
U kazala im se gošpa.
U ščuli se neki navijači.
Naravno da su Ultrasi napali Škripare, ali je MUP HNK po naredbi 's vrha' morao smislit priču da su pogriješili. Škutorske laži!
Cuj, pa ovo se otelo kontroli
a navijači Zrinjskog možda nemaju """mlađe navijaće""" hahahahahahahahahahahaha
Svi navijači su bijesni psi : previše siti !!!! Takve majmune treba poslati na hranu Hamasa !!!
NLO=HVO
Ima li iko da objasni meni, koji nije atrastveni sportas niti navijac, sto svi navijaci (pogotovo ovi sa losim kriminalnim dosijeom) imaju isti kodeks oblacenja i vanjskog izgleda?
Strah od Rođenih