Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stevanović
100%
Poslije njega Kolasinac i Hadziahmetovic
Svaka cast selektoru, ove dvije utakmice zaista pokazao kako napraviti tim pored tolikih ogranicenja, svim igracima cestitke ali Stevanovic me podsjeca na najbolja krila svijeta sto sam vidio sa fenomenalnim centarsutevima, volio bih da se plasiraju na SP zbog ove mladosti sto nose grb jedine nam domovine, ipak je sport nesto vise nego pokvarena politika.
MIROSLAV STEVANOVIC 100% ON JE BR 1
Asus_007- jarane, jesi li gledao utakmicu? Ti i takvi sto predlazete Kolasinca ste neozbiljni? Samo zna loptu NAZAD gurat, ograničen sa tehnikom, a vise mu nije ni brzina nije jaca strana(ako je ikada bila), samo malo sto ima je snaga? Driblaju ga, on nema pregled igre i bio je NAJLOSIJI igrac sinoc!!! O sansi za gol koju je isao posto-poto da on zavrsi necemo? Nije on kriv sto ne gleda po terenu, vec svi treneri koji su ga trenirali! Tip ne zna podić glavu kad ima loptu!
Ako još jednom pročitam rečenicu "računica je jasna" ranit ću se. Inače stevanovic je bio odličan.
Džeko je na svojim leđima vukao po pet igrača.Stevanović savršen.Imamo mi budućnost.
Ovo je bila timska igra. Trčalo i borilo se 11 igrača. Tako je treba i gledati, jedino tako možemo nešto i napraviti.
Ne pravite razdor sa ovakvim glupostima. Pojedinac je ništa a složna grupa sve. Otišli na SP ili ne ponosni smo na sve. Ovako igrati trčati i zalagati se je nesto potpuno novo za BiH.
Prcic, njegovim ulaskom dobili smo puno vise kreativnosti, prilika i kljucni pas kod gola, on je okrenuo stranu i vidio Stevanovica koji je asist za gol. Momak mora igrati za reprezentaciju standardno.
Jel to kopirate Index? Index.ba, klix.hr
Zar uopšte treba pitati ko je pokazao najviše u zadnje dvije utakmice.
Ma Salihamidzic definitivno, momak se bori ko lav, svdje ga ima.
Stevanovic i Kolasinjac najbolji prebrzi za ukraince,Civic kriv za gol zakasnio ali eto desava se i ne vise.
Stevanovic je kod nas kao kod finaca puki,sta bi bilo da je Pjanic igrao danas igrali bi pod rucnom i jos nesto ovaj Gojak kako se vratio iz Torina frajer nezna sastaviti pasa.
Volio bi da povuku ovoga mladoga iz Salzburga Amara Dedica u A-reprezentciju! Momak moze i lijevog i desnog beka igrati a igra za mladu reprezentaciju koja nema sanse da se plasira dalje...
E da nam je još jedno lijevo krilo ko Stevanovič:::kapa dole.
on je druže i krilo i bek, bio bi mnogo efikasniji samo kao krilo. Svaka čast svima na volji i želji, prije svega, ali Stavanović je u ove dvije utakmice pokazao najviše!