Remi u Lavovu
2.1k

Anketa / Ko je bio najbolji igrač reprezentacije BiH u meču protiv Ukrajine?

N. K.
Startna postava Zmajeva (Foto: NS BiH)
Startna postava Zmajeva (Foto: NS BiH)
Reprezentacija BiH remizirala je na Lavov Areni u okviru 8. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa selekcijom Ukrajine (1:1), a veliki broj izabranika selektora Ivayla Peteva pružio je vrlo dobru partiju na ovom susretu.
U anketi portala Klix.ba možete glasati ko je po vašem mišljenju bio najbolji igrač reprezentacije BiH u osvajanju važnog boda u Ukrajini.

Podsjetimo, nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je u Lavovu protiv selekcije Ukrajine rezultatom 1:1 u okviru 8. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i dodatno se približila plasmanu u baraž.

Nakon ove utakmice, računica je jasna. Zmajevi moraju pobijediti Finsku i remizirati s Ukrajinom u preostala dva meča u novembru kako bi se domogli drugog mjesta u grupi i plasmana u baraž.

Prvi novembarski duel naša reprezentacija će igrati protiv Finske 13. novembra u Zenici, a susret protiv Ukrajine na programu je tri dana kasnije, također na Bilinom polju.

Inače, večeras je Ukrajinu u vodstvo doveo Jarmolenko u 15. minuti utakmice, a naša selekcije je nakon sjajne i ofanzivne igre do zasluženog boda došla golom Ahmedhodžića u 77. minuti.