Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Finale Bayern-Real
Nije nikad bilo, moglo bi
Mislim da svi imaju jednake šanse. Zato se i igra.
da hoce celzi osvojit ahhaha a finale pred praznim tribinama
Bayernu i Liverpoolu su šanse umanjene jer se sreću u polufinalu, ako se kvalifikuju. ManCity ide na pobjednika Real-Chelsea, koji su po mom mišljenju u nešto lošijoj formi i ima više šansi da dođe do finala. Doduše Bayernu se vraćaju povrijeđeni Goretzka i Davis, čiji je izostanak donio nešto lošiju igru. Neuer se već vratio. Ako vrate i formu kakvu su imali prošle dvije sezone opet su uz City glavni favorit
Volio bi da Bayern osvoji, ali na moju žalost došao je red na Gvardiolu. Mora i on sa nekom ekipom osim Barce osvojiti
ljudi dragi, ko ovoliko glasa za Bayern, pa oni nece ni Villareal proci
Finale City-Liverpool
jel neko moze da objasni kako izvuku procente iz ovih kvota? npr Bayern kvota 4. to bi znacilo da ce osvojiti jednom od 4 pokusaja. sto bi trebalo biti 25%? a njihova racunica je 20%. gdje grijesim?
Bayern uzima
City kvota 2,87 i 33% sansi, Liverpul kvota 3 i 22 % sansi, a Bajern kvota 4 a samo 2 % manje sansi od Liverpula, odn. 20% sansi. Gdje si ti ucio matematiku?
Hajmo ovako. City je igracki preopasan i dobro igraju u ligi, ali imaju tu manu da za sada ne mogu osvojiti LP, sto ne znaci da nece ali ne mogu biti favoriti spam Reala, Bayerna i Liverpoola koji imaju puno trofeja i znaju kako s eto osvaja. Real i Bayern su uvijek favoriti to je svakome jasno. Celzi osvajao vec do sada u nedavnoj historiji. Liverpool svakoga moze dobiti u 2 tekme , opasni su strasno potovo ako uhvate momentum. Uglavnom teska situacija za prognozirati.
City neće proći ni u polufinale , Athletico zatvara igru . Guardiola se mučio sa Simeonevom strategijom dok je Barcu vodio , oblijetat će njegovi fudbaleri oko šesnaesterca Athletica a daj Bože u obje utakmice da utrpaju jedan gol , i tako vrijeme curi .
Toliko se mucio da ih je po 5-0 dobijaobsvako malo
Uopste me ne bi zacudilo da tri Spanske ekipe budu u polufinalu, ko misli da je City vec u polufinalu grdno se vara.
Villareal Bayerna da prodje u dvije utakmice?
Vidjeo si sta se desilo Bayernu u prvoj utakmici protiv Salzburga, Bayern nijeni blizu onoj ekipi od prosle polusezone zato muskim da je svasta moguce. Villareal je aktuelni osvajac Lige Uefa i igraju prilicno tvrd fudbal, tako da ne bi bas 100% garantovao prolaz Bajerna. Sto se tice Atletiko-City, Gvardiola sa svojom strategijom je protiv Atletika uvijek imao probleme, tako da u tom dvomecu po meni su sanse 50-50.
Liverpool je trenutno najbolji tim na svijetu, ove godine mogu osvojiti 4 titule, jednu su već osvojili.YNWA
Bayern ako prodje villareal protiv liverpoola ima sasnsu samo ako liverpool bude igarao sa b timom. prosli put su pregazeni i to kuci. selam
Bayern ne vodi vise Niko Kovac
Sastav ni slican
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa city svake godine prvi favorit a nista od njih