Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi primjer vođe, od svoje ekipe izvlači maksimum, ima ljudski odnos sa svim igračima, poštuje i protivnike, realan...zaslužuje respekt. ovakav tip čovjeka može napraviti čudo bilo gdje
@prdimahovina Pravi Fuhrer
Klopp je pametan, ima stil igre gdje igraci pruzaju maksimum...usput iskoristio inteligenciju Zeljka Buvaca i tu je gdje je sad...trener #1 tima u Eevropi.
Klopp pa ostali
Die Deutsche Maschine je to ...
U Engleskoj klubovi imaju vlasnike,a njih je briga samo za profit. Tako da treneri nisu samo treneri nego i manageri, sve se mjeri novcem. Uspjeh se mjeri novcem a ne osvojenim titulama,iako je to dvoje usko povezano,ali ne i nužno.
@VinkoMer tacno. Arsen Wenger je bas iz tog razloga 100 godina bio trener arsenala iako nije nista osvajao. Ali je bio odlican menadzer, jeftino dovodio igrace a papreno prodavao.. tj donosio veliki novac u klub
Klopp je jedinstven lik. On je primjer kako mozes pripadati klubu I napraviti puno sa manje. Bas mi je drag!