Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet vi ste vise zasluzili nego Real al ajde,nema veze,necu ni gledati finale. ne treba ni pratiti vise takmicenja gdje nije uvedena VAR tehnologija
Kakva crna VAR tehnologija, ne mozes reci da je sinoc sudija siljio Liverpoolu i slicno. I to jos da je radio sa namjerom. Jednostavno postoji nesto sto se zove ljudski faktor i mora svina biti jasno da su i sudije ljudi, a ne roboti. Pa igraci fulaju prazne golove, a svi se uhvate sudije jer nije vidio milimetarski ofsajd ili jer nije donio neku 50-50 odluku u djelicu sekunde na pravi nacin. VAR ako je ista unio u fudbal, to je bespotrebno komplikovanje.
Posteno sa njegove strane. Steta za Romu, ovo je bila velika prilika za finale. Inace drag mi je Klop zbog stila igre koju preferira i zasluzuje svaku pohvalu za fantasticne utakmice koje smo imali priliku gledati.
A sta je tu sad iskreno? Iskreno bi bilo da je rekao: Da ne bi sudije ne bi prosli u finale.
Neka grmi "you never walk alone". Samo hrabro, jaci ste u ovom trenutku
Lako je biti iskren kad se plasiraš dalje. Obično ta iskrenost padne na ispitu kad izgubiš
Imali su i jedan sretqan gol Salaha iz ofsajda a Real nedosuđen penal. Ovo je sramota PRED 5 SUDIJA, u završnici prvenstva ubduće video tehnologija.
Gledano iz perspektive navijaca Rome, konacan ishod je, morali bi priznati, ipak realan. Sudjenje jeste posebna prica..., ali u oba meca Roma se, sretno ili spretno, kasno vratila u igru, moglo je biti 5:0 i 2:2. J. Klopp ocigledno zna sta radi, na dobrom je putu da stvori vrhunski tim, za male pare. Jos uvali Coutinha Barci za onolike pare... Samo da popravi ovo neodgovorno padanje u odbrani pred kraj...
Realno sinoc Roma u prvom poluvremenu nije uputila ni jedan sut prema golu Liverpoola, a tako je bilo i u prvoj utakmici. Sa takvom igrom ne moze se ocekivati ulazak u finale lige prvaka.
Gospodin
U finalu dvije napadacke ekipe. Ekipe ce pretrcati vise od 110 km u regularnom dijelu, cak i blize 120. Motivacija im ne treba. U svemu tome odlucice pojedinacna i kolektivna tehnicka kvaliteta. Na cijoj je ona strani?
Ko god misli da je Roma zasluzila prolaz, ne znam sta je gledao u ove 2 utakmice. U prvoj utakmici pojeo ih je Liverpool, dao im 5 komada i opustio se pred kraj. Isto su se i sinoc opustili kad su vidjeli da ce proci i primili 2 gola. Jeste bio je penal kad je Arnold dirao loptu rukom, al onaj penal u 93. minuti nije realan ni sekunde, ruka je bila uz tijelo, sviran je najvise zbog toga jer onaj ranije nije i jer je 93. minuta. Liverpool je malo je reci zasluzio da se nadje u finalu.
Prva utakmica stoji 5-2. Ali u ovoj utakmici od jucer, Roma opljackana od 3 poena. Drugi gol Liverpoolov nije bio regularan, faul nad Dzekom. I dva cista penala za Romu nisu svirana. Roma je trebala proci 100%. Zato Klopp i kaze da su sretni.
Ekipa koja je primila 7 golova, a dala 2 iz penala, jedan nakon odbice i jedan autogo i od cijih 6 golova, 4 su pala u zadnjih 10 minuta nakon dominacije protivnika, je vise zasluzila prolaz?