Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klop se ljutio sto od njega traze strucno misljenje o vitusu. Ovdje se oglasio kao covjek i kao sportista. Nije promijenio misljenje.
Lijepo, odmjereno!
I dalje mislim da je ovo sve prenapuhano.
De ne pametuj, nikakve škole ti nemaš da i komentarisao bilo šta osim fudbala
Jürgene uzmi nasu repku poslije Liverpoola vi ste vec osvojili SP, ziv bio.
Jurgene, ozeni moju nanu ....vitalnija je od reprezentacije
Gospodin po rodzenju ocito
Iskreno, odmjereno, bez patetike. Dingospo! Neću prežaliti što ga nisu doveli u MU.
Svaka čast, dugo nismo čuli bolju izjavu. Koja samo pribranost, samouvjerenost, elegancija, ma hajte molim vas. Trebamo se ugledati na ovu ljudksu gromadu.
covjek je jednostavno LEGENDA,,,
Gigant
@mujo-s-onog-svijeta - nije problem a jeste mišljenje
Ovaj lik malo švera. Poslje Madrida odvratna analiza protivnika koji im nije dozvolio da ih pobjede i jos im uvalio 4 komada, danas malo socijale i populizna jer je shvatio da je prekrdašio. Ne volim takve tipove!
@Covjek110 Tvoj problem.
znaš li ti da si gl.upa.n obični re.Tar.rdirani!🐒
A u sebi psuje mamu i koroni i Arteti šta to donese u ligu :D Neka, ipak se zna fino ponašat u javnosti, za razliku od ovih naših.
Svabo je to
Ovo je haman pametan covjek...