Nogomet
114

Klix.ba u Brazilu!

Klix.ba
U namjeri da svojim vjernim čitateljima osigura pravovremene i tačne informacije sa događaja koji će u narednih mjesec dana biti u žiži interesovanja ljubitelja nogometa iz cijelog svijeta, ali i u znak podrške našim Zmajevima koji i u pripremnim utakmicama nižu velike uspjehe, redakcija Klix.ba u Brazil šalje svog izvještača koji će se javljati iz brazilskih gradova u kojima će nastupati naša najbolja nogometna selekcija. Svjetsko prvenstvo u Brazilu će se igrati od 12. juna do 13. jula 2014. godine.

Naš specijalni izvještač iz Brazila bit će dugogodišnji fotoreporter Klix.ba, jedan od najboljih bh. fotoreportera, Feđa Krvavac. On će se iz Brazila javljati fotoreportažama i pričama o nastupima naših reprezentativaca, ali i iskustvima naših navijača.

Također, u želji da našim čitateljima omogućimo lakši pristup informacijama, dizanjerski i IT tim portala Klix.ba je osmislio i izradio podstranicu našeg portala SP 2014. gdje će, uz novi vizuelni identitet, ponuditi sve najvažnije informacije o Svjetskom prvenstvu u Brazilu, kao i o našim Zmajevima, te predstavljanja, analize, specijale, razgovore sa stručnjacima, navijačima, historijat SP…

Uz Klix.ba do konačne pobjede!