Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nema neko iz jake hrvatske lige ?
Pape mu ispred nosa pokupio Avdiju i Tina moga!
Pa ja Ameri vode 6 napadaca , dok mi Bosancherosi vodimo 2 napadaca, cak ako gledamo kao S.Sušić (napadaci Ibricic , Visca) opet imamo ta neka 4 napadaca.
pa najbolje jednim napadacem igrati i pjevati svi u napad jedan je dzekoooo
Šta im je sa onog Fredi Adua, čini mi se da se tako zvao? Nekada su ga najavljivali kao veliku zvijezdu u usponu, a sada ga niko ne spominje. Haman i to bila klasična američka reklama.
Od klađenja živimo i kladimo se dugi niz godina uspješno - klađenje je naš život! No međutim, prije par mjeseci otkrili smo novi, diverzijalni način klađenja koji nas je u potpunosti preporodio i donio nam puno više uspjeha i zarade! Ova strategija nam je omogućila da na klađenje gledamo s potpuno različitog stajališta i na potpuno drugačiji način. Sve je ukratko objašnjeno na našem blogu, dođite, provjerite i javite nam se na mail. Sve ćemo Vam detaljno objasniti o našoj produktivnoj strategiji i uputiti Vas u naš proces rada! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Nikako mi niste jasni! Da je neko rekao prije godinu dana da će nas odvesti na svjetsko prvenstvo vi bi rekli da povede i pionire vrbanjuše samo da se kvalifikujemo. A sad vam ne valja ovaj igrač, pa onda nije ni ovaj dobar, a svaki dan osvane neki novi reprezentativac na portalu koji hara u prvoj ligi Zanzibara ili norveške pokrajine kghčžš i tako redom.
Okupio Klinsman penzionere! ;-)
dobra ekipa , donovan i dempsey ce da igraju u veznom redu iako ste ih ubrojali u napadace
Svaka cast Klinsmanu, njegovom njemackom (upornom ) mentalitetu, ali mislim da sa ovakvim igracima ne moze daleko... Ako prodju grupu ( sto ce biti dosta tesko ) to ce vjerovatno biti zbog kolektivnog duha i jake nacionalne svijesti...
Jel makar nećaka uhljebio (zlatna šansa)?
Ja mislim da ce Klinsman napraviti senzaciju i da ce daleko dogurat, svake godine neka reprezentacija napravi iznenadjenje i mislim da ce to ove godine biti Amerika, nisu nista napravili znacajno na prvenstvima jos od 1930-e i sad je na njih red dosao. Imaju dobru ekipu. Bila bi fora da igramo sa njima za trece mjesto i da s***o Ameriku barem u nogometu hahah :D
na cemu si ti ... daj i meni malo.
Nisam ni na cemu, ne gudriram se vise, a ni manje
jedna od najjačih grupa
Veliki gospodin a i igrac.. Klinsmann !
Solidna reprezentacija