Liga prvaka
9

Kladionice ne vjeruju Dinamu i Crvenoj zvezdi, odlična kvota na trijumf Reala

Zvezda u Pireju (Foto: EPA-EFE)
Zvezda u Pireju (Foto: EPA-EFE)
Na nogometnim terenima širom Evrope večeras će biti odigrane utakmice posljednjeg šestog kola u grupama A, B, C i D.

Nama najzanimljiviji dueli bit će odigrani u Pireju, odnosno Zagrebu gdje se sastaju Olympiakos i Crvena zvezda, odnosno Dinamo i Manchester City.

Iako Manchester Cityju nije potreban trijumf za prvo mjesto u grupi, a Dinamu treba dobar rezultat za proljeće u Evropi kladionice vjeruju da su Građani mnogo bliži pobjedi nego Modri. Trijumf Manchester Cityja tako se u kladionici Mozzart plaća kvotom 1.60. Dok bi u slučaju pobjede Dinama mogli zaraditi pravo bogatstvo, a kvota na Modre je 5.60.

Olympiakos će u Pireju dočekati Crvenu zvezdu. Gostima je potrebno da izbjegnu poraz kako bi na proljeće igrali u Evropskoj ligi. U slučaju remija Zvezda će igrati na proljeće u Evropi, a kladionica Mozzart ovaj ishod plaća kvotom 4.35. Pobjeda Beograđana plaća se kvotom 6.30, a Crvenih iz Pireja kvotom 1.50.

Real Madrid je siguran na drugom mjestu u grupi A. Večeras Kraljevi gostuju kod Club Bruggea. Pobjeda Belgijanaca u kladionici Mozzart plaća se kvotom 3.50.

Juventus je osigurao prvo mjesto u grupi, a večeras će gostovati kod Bayer Leverkusena. Apotekari su favoriti, a pobjeda Bayer Leverkusena plaća se kvotom 2.15 u kladionici Mozzart.

Atletico Madrid je apsolutni favorit protiv Lokomotiv Moskve, a kvota na iznenađenje u Madridu i pobjedu Lokomotiva plaća se kvotom 20. Pobjeda Galatasaraya u Parizu u kladionici Mozzart plaća se kvotom 15.00.