Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kiprani su sad u euforiji, pobijedili Izrael, igraju posljednju kuci, ali ipak ne zavise samo od sebe. Oni trenutno imaju 12 bodova, a cifuti 13. Njima igraju remi ili poraz Izraela. Bit ce pod duplim pritiskom. Ali ne treba se opustati, misliti kako se oni osjecaju, vec samo hrabo i ponosno, tisucljetna zemljo Bosno!
zeznuta ekipa ja vam kazem....nema nekih jakih tacaka ali nema ni slabi...cvrsto i sigurno stoje......ne smiju se podcijeniti!!
pa ako smo ludi tj,,i igrači i stručni štab onda..., ovako,,.. treba strpljivo igrati i čekati šansu,,a to možemo 100%
a ja druga smjena vecerass i kaze dobro je imat posao ma jess karinu
Kipar je na isti fol uzeo i nas i Izrael. Budul naši opet krenuli u naku ofanzivu opet će iz kontri primit golove. Treba samo pustit levate da napadaju i ubit ih preko Lulića.
Lulic je katastrofa. Treba furati Viscu i Stilica, u boljoj su formi. Ali se slazem da ne trebamo srljati. Strpljivo kao protiv Velsa.
Vels smo morali dobit, ove ne moramo a oni nas moraju. Što olakšava totalno. Lako je njima igrat u gostima, ničem se ne nadaju, bunker i kontra. Dva puta im je prošlo protiv nas i Izraela, ne treba im dat opet šansu. Nikad neće dat go na postavljenu odbranu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kipar nas je jednom pobijedio,izbubo ko kantu ...ne sjećam se ono zbog čega,možda zbog discipline u igri
Nasa prednost je u tome sto su ovi grci veoma dlakavi.
Smijesno stvarno, ako kipar budemo svatili kao ozbiljnu reprezentaciju hehehe mislim meni je vec smijesno ovo sve. Kipar hahah Kipar hahahahah Kipar hahaha
kipar nas je jednom pobijedio,izbubo ko kantu
Pa i nas prije neki nisu shvatali kao ozbiljnu reprezentaciju pa su poslije kukali...
Jako korektna izjava
Kipar zeli pobjedi i ja isto zelim milione pa nema :D uuuh kako cemo vas razbiti sutra ako Bog da
Sretno našima! Bit će gusto, bit će 0:3 :) Da ih uzmemo ko braća Albanci što su Armence sinoć...
samo im vratite za poraz u zenici sretno zmajevi do pobjede
Sto se Vas tice mozete se ponasati kao da ste osvojili zlato na svjetskom,ovdje Vam je kraj
Napisah prije neki dan nesto, ostro, ali nikako uvrijedljivo... I dozivjeh salve dzukackih uvreda. Mislim da ni na jednom portalu u u ex YU to ne bih dozivio. Nevjerovatan nivo nekulture i mrznje. Nema veze to sa ovim portalom. Ima veze sa "ljudima".
To je zbog toga sto 99% tvojih sunarodnjaka ovdje su stovatelji Mladica i pisu samo uvrede na racun Bosnjaka. Tebi svaka cast, Srbe kao narod ne mrzim ali ako ste vecina kao vasi komentatori ovdje zelim vam sve najgore.
Tu nekulturu i mrznju konstantno podsticu ovi stovaoci lika i djela mladica i karadzica. To sto si vidio je vjerovatno reakcija posto kao Srbin nisi htio da nadjes akciju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kaže se Kipar, nego Cipar na bosanskom i hrvatskom. Srbi kažu Kipar. Ali to je pogrešno, jer Kipar je umjetnik što pravi kipove. A Cipar država.
Pa moze onda i Sajprus i na kiparski da se izgovori... Cus logike, ne moze Kipar, jer se tako zove i neko ko pravi kipove...
Ne lupaj gluposti, Kiprani svoju drzavu zovu Kipros
Ovi stvarno misle da mogu pobjediti. Koji zaludjenici covjece
You shall not pass!
Pa šta, dat ćemo i mi, al jedno 2-3 komada :)