Nogomet
4

Khedira otvorio dušu: U Realu svako igra za sebe

Totalsport
Sami Khedira (Foto: AFP)
Sami Khedira (Foto: AFP)
Njemački nogometaš Real Madrida Sami Khedira postao je ogorčen svojim statusom u klubu da je otvoreno kritizirao igru Kraljevskog kluba, ali i svoju ulogu kod trenera Carla Ancelottija, te odnos španskih medija prema njemu.

Real Madrid nakon svega osam odigranih kola u španskoj Primeri zaostaje za Barcelonom i Atletico Madridom velikih pet bodova, no navijače madridskog kluba još više može zabrinjavati slaba igra koju prikazuju nogometaši talijanskog stručnjaka.

"Ne igramo dobro. Na momente smo dobri, ali većinu vremena komplikujemo i igramo previše individualno. Može se reći da svako igra za sebe. Ne znam da li je pitanje vremena ili nešto drugo, no još se kao ekipa nismo pronašli na travnjaku", rekao je Khedira, koji je potom kritizirao i španske medije, koji su često kritični prema njegovoj igri.

"U Španiji nisam jedan od favorita u medijima. Na početku sezone su me smjestili na klupu, no ja sam svejedno izborio solidnu minutažu. Čak i kada dobro igram ne cijene me dovoljno. Sve je to zato jer nisam Španac, jer sam puno koštao i jer sam bio jedan od onih koji su se zauzimali za Josea Mourinha", rekao je Khedira za njemački Kicker, te za kraj prokomentirao prodaju njegovog sunarodnjaka Mesuta Özila u Arsenal:

"To je bio veliki gubitak za klub. Uistinu ga ne mogu shvatiti."