Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smećarska ekipa koju pokreće novac, nesto ala Shity u Engleskoj.
eh to sam želio čuti, još si nam uljepšao dan ovom izjavom, al mogu nešto još da kažem, u mnogim ekipama je tako, samo što "babo" kaže: stani, šuti i trpi, dobijaš lovu, igraj i šuti, a što ovaj kaže, svi kriju to ko zmija noge
to se znalo i bez tebe brate , samo kriju ko zmija noge :D
ne igrate srcem.u vasopj igri nema zelje da igrate za klub.sve klupske legende su zamijenili placenici.sto bi neko ginuo na terenu ako ga ne tjera ljubav prema klubu..svi igraju za sebe...nema timskog duha nema ni igre.
Hvataj se noge , sto prije ....
Da je pametan da krene Ezilovim stopama