Nogomet
1

Khedira: Nedostajat će mi Ozil u Madridu

Totalsport
Sami Khedira (Foto: AFP)
Sami Khedira (Foto: AFP)
Pred sami kraj nogometnog prijelaznog roka pojavila se mogućnost da Sami Khedira, njemački reprezentativac i član madridskog Reala, napusti Santiago Bernabeu i preseli na Old Trafford.

Nekoliko sati prije kraja prijelaznog roka pojavila se vijest kako je Manchester United ponudio 40 miliona eura za Khediru, ali i da su čelnici Reala takvu ponudu odbili. Poručili su neka kolege s Otoka povećavaju cijenu.

Istovremeno je United obavljao pregovore za dovođenje Marouanea Fellainija koji je na kraju i došao u Manchester, dok je priča oko Khedire stala.

"Ne, nije uopće bilo vremena za pregovore o mom transferu. Nisam niti znao da bih mogao biti prodat. Sve je bilo veliko iznenađenje za mene, ali Real je odbio ponudu. Znam da sam na startu sezone razgovarao s našim trenerom Ancelottijem, te da mi je poručio kako sam mu bitan", rekao je Khedira i nastavio:

"Strašno mi je žao što je otišao moj dobri prijatelj Özil. Do prije dva-tri dana niti opcija njegove prodaje nije postojala. Onda mi je samo rekao kako je moguće. Nedostajat će mi tu u Madridu".