Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti som lamy supic je branio protiv spanije a hasgic je protiv estonije
kenan kad je branio supic i begovic nisu znali sta je to a vidili smo supica protiv spanije petarda nam je sjevnula
Dobra vijest, sad se utakmica moze cekati sa manje nervoze, Hasagic ce primiti najmanje tri komada i to sve svojom krivicom.
Begović je najbolji! hasagić nije u formi, ne treba se kockat na ovakvoj utakmici!
hasagić će nas u crno zaviti,begović je bolji a onog VLAHA najuriti
Haaasaaaagiiiiić i 6:0
imam osjecaj da bi Ibricic mogao biti covjek odluke veceras
E yebo vas Begovic vise, sta ste ga uzdigli, do jucer je bio vjecna rezerva i poce braniti za drugoligaski klub (i boli me taki sto je to druga eng. liga) prije mjesec i eto sad on kao golmancina, po nekima izgleda da bez nejga nebi trebali ni igrati. Sretan sam zbog decka, neka je nasao klub, al\' on ce biti vjecna rezerva Haagicu. Krno jal\' branio protiv Sarajeva jal Brazila isti, ima on dovoljno utakmica u rukama.
kakac te supic nadje bolji je begovic 1000 puta
Koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera? Nogometasi ne idu na S.P:)))). Begovic je bolji i u formi je al Kenu kad prenese ne moze mu niko gola dati, valjda ce ga prenijeti
kakav S(R)upic kakav Hasagic, ASMIR BEGOVIC JE BETON
http://www.erepublik.com/en/referrer/Hamo+Pipa
@ sarajevo: aha, vidjeli smo 95 u jednoj akcijici imena OLUJA kako smrdi sire guzove..a i kod nas ste popu.sili pa i na kosovu, :)) da ne nabrajam dalje, buahahahahaha a i kako holandija siri cm.ar 0:6 protiv smrdije onomade, :pppp da li si zaboravio, zlocinac?
Bolji je Supić na kvadrat. Hasagić je dokazao formu protiv Španjolske :-/
ma ja mislim da je begovic zasluzio da bude na golu ali eto sta je tu je sam pao sam se udario ha ya