Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste htjeli Gasproma za spozora eto sada propadate..
Željeznicar u najavi !
Stara ti u najavi, na poluvremenu na grbavici.
Sanjaj jado
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Šalkeu su nekad igrali Rakitić, Krstajić, Kolašinac, Huntelar, Nojer, Goretzka, Nastasić, Konopljanka, Raul Gonzales i ostali, a sada bi zbog dugova prijeti gašenje. Što bi se reklo Njemački Olimpik Sarajevo.
Ma zato nek se i dalje protive 50+1 pravilu
Kad se sjetim da je Raul igrao za nijh i to odlično
Čivječe, veliki Šalke!!!
Grehota,Veliki je to klub sa top navijačima.
Nakon smrti Rudi Asauera Schalke je legao. On je napravio tada najbogetiji klub u Njemackoj. I Bayern my je zavidio zato nisu bili u dobrim odnosima. Prvi covjek koji je stadion dao u koncesiju tada u Njemackoj na 10 god Rusima. Dana's taj stadion je vlasnistvo Schalkea. Uli Honess je I tada govorio da je najjaci menadzer u evropi bio upravo Asauera. Iako se nisu mogli organski. Gledaj sada na sta spade klub.
Bravo dezerter, sve si objasnio. Kako stoje stvari sa Pegidom i Pampers bojnoj?
alahimanet gazprom hahahhaahha
Mirviću kupi
Željo gledaj i uči