Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda mora da proizvede novac a ne da čeka Jasmina...ne može Jasmin financirati Slobodu
Samo Azmir moze ovu truhlu Slobodu i ljude u njoj i oko nje i stadiona spasiti dok Jasmin Imamović nije sve rasturio.Ili neko kao Azmir,privatluk zakon da se zna ko pije a ko vodu osi!!
Kome su pravili ovoliku tribinu. Sto je najgore, u istom stilu bi trebalo zaokruziti stadion pa da ne nesto lici.
Napraviše prikazu od stadiona sa onom jednom tribinom da dobiju pozicije i fotelje i nikad niko više A da spomene oko nastavka i završetka od nakatade od stadiona Tušanj. Ovo je samo jedan u nizu mnogih dokaza šta se radi za interes i fotelju u vrijeme izbora.
Privatizuj to sto prije nista od vas nema samo sjase Murta uzjase Kurta .