Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka si ga jarane pogodio
Ovaj Alba rijetko odvratan igrac
Valja fudbal nekad i mozgom odigrati. Alba lagano navuce Kundea i posla ga na klupu.
Vratio se Xavi vraca se stara barca, ovog je uvijek bilo u nogometu, gadjanje loptom, al provociranje i simuliranje samo kod barcelone. Dabogda nikad iz krize ne izasli zbog hinjaluka.
Samo kod Barcelone? Ne pisi gluposti. Spanci, Italijani i Portugalci su 3 najpoganije nacije na svijetu. Pa pogledaj samo Real kada su tu bili Ramos, Pepe, Ronaldo, Di Maria, Marcelo... sve sami padavicari. Sad ih je naslijedio Vinicius
Kako ovaj Alba shupacki upade ko da ga je izrafalo,valja se po aut liniji ko da je ludilo dobio i na kraju ustade, a jbt ja shupackog igraca
Ibrahimson je majstor za ove provokatore. Vrati ti a da ne bude kaznjen https://www.youtube.com/watch?v=XAvsZZk91o0
Trebo ga je puknut stosom. Yebo sve svoje kako ga isprovocira. Gnjida
Ja bih Albi dao crveni zbog simuliranja. Baba jedna! 👎
to je uobičijane crnački tempament,,, isto ko špance i talijen zovu tempermentinim
Al se bavi ko da ga blokom spuca
Baci*
Haha kako pade, ko da ga je ciglom udario, gluma za 10!!!
I opet nismo pobijedili. Neznalicu Xavija otjerati što prije, pa dovesti nekog holandskog stručnjaka - Guusa Hiddinka, Dick Advocaata ili pod hitno aktivirati braću de Boeur da nas zajedničkim snagama spase sunovrata.
A pustiti iz blentare sve 'izliječene' koji ne kuže vic i ironiju...
Ovaj kapiten ni u juniorima nije, a ne u prvom timu.
Alba barcina curica pada ko pokošen. Gadovi katalonski.
ODE BARCA U HENDEK