Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaha možda jeste dobar stručnjak, ali taj ne može nidgje potrajati. Ne shvatam kako mu nije jasno da je problem možda u njemu?
Znali su oni dobro ko je i kakav je Vahid. Rezultati su ti koji govore o njemu, zato su ga i angazovali. Nezahvalnost od strane sportskog saveza Maroka i bahatost pojedinih marokanskih igraca je bruka za Maroko.
Vaha treba shvatiti da je problem u njemu, ne desava se nesto 3 puta slucajno i bez razloga.
Isti ja..
U poslu s ljudima, a posao nogometnog trenera je takav, moraju se raditi kompromisi. Vaha ih, ocigledno je, nije zelio. Nije sao do njih i do njega je.
Arapi..moj Vaha
Vaha lik koji se vazda žali, ne možeš mu ugodit
Vaha, stara škola, krut i principijelan. To danas ne prolazi, druga su vremena a igrači razmaženi. Rezultat - počneš se ponašati ko slon u staklarskoj radnji.
Najjaci su mu izgovori za ne preuzimanje reprezentacije BiH. To su gluposti
Nema para
Kako kažu kod nas ako ti trojica kažu da si pijan onda se valjaj. Vaha 3 otkaza dobio pred svjetsko, pa moj Vaha zapitaj se jel do tebe možda. Moraš u životu biti malo i fleksibilan, nema idealnog posla na kojem sve ide kao po loju. Pusti se Vaha frizura i kako će ko od igrača biti ošišan, bavi se onim za šta si plaćen.
Nama treba selektor koji ce da slusa komande nogometasa.
Vaha dobar, ali ters, pa pretjera. Moras nekad znati izbalansirati. Gorko iskustvo za njega.
Vaha jedan od rijetkih trenera danasnjice koji jos uvijek ima principe i ne dozvoljava drugim da mu kroje sastav zato i trpi nepravdu al kad se pogleda u ogledalo moze biti rahat