Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno tako. Pa ovo vise nema nikakvog smisla .. umjesto istih kriterija za sve takmicarska komisija sprovodi dvostruke arsine na identican slucaj. Fuj .. dok nekome glava s ramena ne sleti nece se opametiti. Ali samo neka furaju sa ovom pricom .. nekoga ce glava dobro zaboliti.
Presudilo je izgleda to sto je borac OPET zaprijetio istupanjem iz lige i tu logika lomi zube a "neo-nacionalizam" pobjedjuje...nista novo u drzavi Bosni!!!
Mi nikad odustati nećemo! Samo naprijed...ovi bodovi se dijele, kome se šteli titula te godine...nekad Želji, sada Borcu...
A Željo i Borac krivi što Sarajevo nije osvojilo titule zadnjih 7 godina? Pa da se tako šteli svake godine, onda je bar jednom trebalo zapasti Sarajevo da bude prvak u ovih 7 godina...
ovim izjavama celnici kluba pokusavaju da zamazu oci navijacima,prvo izjave dosta vise huligani,a sad ko nesto se zale,kakav bi to presedan bio da se nagrade huligani,a nagradili bi se da je u korist sarajeva odluka tak komisije
Navijac sam Sarajeva, ali da se ne lazemo, ove zalbe i tuzbe uprave su sviranje ku*cu.
PO PRAVILNIKU PRIJE TIH AKTIVNOSTI MORATE CJELOJ EKIPI BORCA POPUSIT KARINU.TO VAMA NECE BITI PROBLEM VI BALIJE STE STEKLI PUSACKU I POLTRONSKU PRAKSU KOD OHARa A POZNATI STE PO TERORIZMU I PUSENJU PRAVOSLAVNE KARE.
@kako krme Moraš prestati da se nerviraš, dobit ćeš čir, ili ne daj Bože, može ti biti nešto i gore. Pripazi, redovno uzimaj lijekove i redovno jedi.
kako kome vozi se na mome: vidjeli smo na primeru Kacavende kako to rade pravoslavci, mozda si ti na onom snimku?
Samo oštro, treba se žaliti i tražiti svoja prava, kucati na sva vrata.Nema razlike izmedju mutavog i onog koji šuti. Registrovati rezultat 0:3 za gosta jer su tri navijaca uletila i pri tom nisu nikog napali je morbidno i suludo. Na velikim utakmicama u Europi i Svijetu se zna desiti isto i nikad nisam vidio slicnu niti istu odluku. Sad se moram zapitati kome ce naša repka donijeti pare ... žalosno :(
Majke ti, ko ti je to pričo da nisu napla. Da nije bilo drotova šta bi bilo, pošli sa bakljama da trče počasni krug. Vi ste obične karine, hebali bi ste se da vam ne udje. E ne može. Papci ostaju papci. Želio sam reci pitari ostaju pitari. Prošlo je vrijeme kad vas je CK SKJ ostavljao u lizi proširujući je. P U Š I T E G A.
Borceva 3 boda od Takmicarske komisije su u stvari kompenzacija ustupaka NSBIH prema NSRS u cilju normalizacije fudbala u BiH. Nista od ovoga nece biti jer ukoliko bi se Borcu oduzela ova 3 zelenaska boda, onda bi odmah doslo do pogorsanja odnosa i nekakvih opstrukcija a to niko ne zeli. Prema tome, za ovu sezonu je vec unaprijed regulisano da sampion bude iz BL, a ovi nasi ako stignu da se posteno izbore za trofej, bez podrske sudija i komiteta. Samo je jedan dom, FCS-HZ.
Takodjer je u nasem narodu poznata i uzrecica "Ne laprdaj". Ako vec niste u stanju organizovati utakmicu, ako nemate muda da se obracunate sa onim "navijacima" koji nanose stetu klubu, nemojte se brate ni ofirati sa ovim debilzmima, satro nekim krutim stavom u borbi protiv saveza i nekim nebuloznim saopstenjima kojima nikad nista niste postigli, ali ih konstantno stancate i nasmijavate narodne mase. Ili se bori i suti, ili samo suti, nemojte nam zvoniti na sva zvona o nekim postupcima koje svi znamo necete sprovesti do kraja.
na sud!!! čim iz "borca" (po ko zna koji put) ucijene istupom iz lige, odmah se donose odluke da bi se isti smirili. qrac smiju istupiti!!! samo ih pustite, pa nek se suoče sa Uefinom kaznom, ko ih više yebe!
Mog'o bi se uskoro opet pjevati stari dobri hit: "SAVEZ NAPOLJE"!!!
FEKALIJA ASMIR AVDUKIC SVINJA POZVANA U REPREZENTACIJU A NE ZOVE DEJU , PA DOKLE PAPE DA SI PITAR ZOVNU BI BAR NEKOG NASEG , J EBO TI SVRAKA MATER
Ustrajte za zelinim stolom, ali i na zelenom terenu.
Balada o penzioneru Godinama opterećen, umno poremećen, seksualno rasterećen, novčano ugrožen, vremenom pregažen, dosadom zaražen, tekstilno unakažen, uvijek drijema, zube nema, jede sve manje, sere sve tanje, na bijeli luk smrdi, ide i prdi, prava je bijeda, niko ga ne gleda, guza sve uža, muda sve duža, kita viseća, totalna nesreća! :):):):)
NEMOJTE SAD VI IGRATI OVU LIGU , KAD GOVNA IZ REPUBLIKE GOVANA MOGU STALNO PRIJETITI DA NECE DA IGRAJU , NEMOJTE SAD VI , KRAJNJE JE VRIJEME DA SE RJESIMO NJIH , A TE IGRACE STO STE DOVELI IZ BORCA LIKVIDIRAJTE J EBALI VAS ONI KRETENSKU VAM MAMU ... ZA DOM SPREMNI