Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican nacin kako da se doprinese sportu, a svakako i mladim da simulacija i inspiracija... Pohvale za ovo!
Pozdrav za tuzlake iz Zenice :) RZ88
jao tragedije majko mila ccc citava medijska promocija radi 1500 hahahahahahaahahhahaha pa ovo je stvarno zalosno! JADNA JE OVA DRZAVA ccc
nemogu oni ući nikako jedinstvo ili kakanj
Tooo Tuzla! Vracajte se medju najbolje, gdje vam je i mjesto. Uz takvog nacelnika i gradsku upravu, nije ni cudo sto vas svi vole. Samo naprijed!
Kako ga nije sramota, sve pare je potrosio na jezera, a za Slobodu daje 1500KM a i Tusanj jos 10godina nece bit zavrsen
Nije njegova nadleznost carko moj, covjek iz Opcinskog budzeta daje 4% Slobodi al' to lopovima nije dovoljno. Uz novu upravu od prosle godine, krece i on da jos vise daje...gradi stadion, pa ne moze i klub odrzavati i sve ostalo, jer nije sve na opstini. de se informisi malo.
Care moj, kako ocekujes da Opcina sa godisnjim budzetom od 43 miliona napravi stadion koji kosta 23 miliona? Opcina za stadion izdvaja onoliko koliko je predvidjeni budzetom, ali fali obecana podrska Tuzlanskog kantona, Federacije i Nogometnog saveza. Kada bi oni ispunili svoje obecane obaveza stadion bi bio gotov u roku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo za opstinu swe cestitke Jasminu
Covjek kojem nadleznosti ne predstavljaju nista, onaj isti covjek koji izdvaja za ovaj klub kroz opstinski budzet vise nego kanton cija je to nadleznost. A za njim su evo krenuli i vijecnici ove iste partije, ima i drugih ali SDP-ovci su u vecini
sad ce jasmin napravit jezero na tusnju
Bolje bi bilo da legalizuje travu. Travom protiv droge! Sport je ionako mrtav u nasoj zemlji, samo babini sinovi i kcerke ucestvuju.
Svaka cast Opcini, prepoznali su ambicije koje ima predsjednik i ovo je najbolji nacin promocije kluba. Nadam se skorom povratku u Premijer ligu i stabilnom finansijskom stanju klubu.
Ne moze se za 2,3 godine ispraviti ono sto je radjeno sa SD Sloboda u zadnjih 20 godina. Pomaka ima, krece se, i doista velika je tu uloga lokalnoga SDP-a
Mrs
Smrdis na SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Život bez Slobode nije život! Sloboda Tuzla
tako se voli sport !
Dabogda se nikad ne vratili u premijer ligu !
Dabogda ti pojeo veliko govno
@Ozill pa samo ti govna u ustima, znas li ti nesto drugo reci, jeb'la te Sloboda !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
joj predizborne kampanje, fol prvi kupio,a sto i nebi kad ima 3000 platu i ja bih kupio 3 karte pa podjelio onima koji nemaju da kupe a vole slobodu srcem.
Bar ne voza auto od 200 hiljada ko Izmetbegovic,bar nije obecavo nikome zlatne kasike,nije opljackao 130 preduzeca u Federaciji.Jbg po tebi nacelnik kantona treba da obavlja tu funkciju za 200 maraka,a kada ti kriminalac iz SDA u gradu u kojem zivis prodje sa autom od 100 hiljada sigurno kazes "vidi hadze"Sve su vrijednosti zahvaljujuci takvima u zadnjih 20 godina otisle naopako.
pa dobro on radi konstantno predizbornu kampanju kad je u pitanju sloboda znaci, jer ako nisi upoznat iako nije njegova nadleznost covjek od opstinskih para izdvoji i napravi tribinu(niko nije nista pomogao), uredise se tereni, izdvajanja su povecanja za klub i izdvaja se vise nego sto to cini kanton cija je nadleznost i jos nesto covjek je izabran prosle godine tako da mu predizborna kampanja sada ne igra ulogu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)