Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ne diže tegove a razvali se u teretani u klipu od 2 minute....svašta
@Poreskiobveznik Mislio je na bench 😅
@Poreskiobveznik Pa logićno da se razvaljuje u teretani, nije mu od have ovo. U klipu radi kardio i na spravama nije dizo nikakve tegove.
Pa realno je i u pravu za tegove. Čovjek ne radi hipertrofiju mišića uopšte većkroz metode propriocepcije, plimetrije i repetativnih vježbi, dobija na obimu mišića, ali i vrlo dobroj funkcionalnosti. U prevodu, neće ostati zgrčen, grub kao bodybilderi, većima jako dobru amplitudu pokreta i donjih i gornjih ekstremiteta. Također, za svoju težinu je poprilično agilan i sve vježbe koje izvodi povećavaju stepen eksplozivnosti. Sve u svemu, dobio je cijeli paket.
Zar nije on Francuz??😅😅😅
Cuj nedizem tegove😅😅😅ali se zato ubijas od treninga
Sve super ali... jedan je Edgar Davids ;)
Kako da ne, vjerujemo ti
Ja sto ga i ovi mogu srati..cuj nebilda..ja glupsona..
Ti imas misice da otvoris vrata i pokazes ceo. Ti si tako jak.
Kupio sam ga za moj Fantasy tim :)
Lik nosi tri igraca na ledjima. Ko Tayson je jak, a jos i igra dobro