Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je komentarisao Baho pisalo bi Zuninjo.
a klix novinari u jednom clanku napisu isto ime u 3 verzije
nekidan napisali Vujaklija, Vujkalija i Vukajlija u jednom postu
Šta pišete kako se zove kada očigledno i sami ne znate?! Eno u drugom članku ste čovjeku R izbacili iz imena.
pogodak je postigao Jorgihno a ne Jorginho!
Kako se zove ucitelj koji te je naucio da se strane rijeci u izvornom obliku mijenjaju po nasim padezima? To nam je sad vaznije pitanje od 'Chelseajevih' igraca. Evo bas sad sjedim na kafi sa Tomom Cruiseom i raspravljamo o tome.
Kuduz 😂😂😂
pored zenskog sudca nisam ni vidio igrace :P
a koji su vam ovo fazoni sa pisanjem imena klubova,,Chelseaovi igrači ili Liverpoolov igrač,,? jel to taj hiljadugodišnji bosanski jezik iz 1993.god nalaže ili,,?
sad kao tebi nesto nije jasno i to je znak da neciji jezik ne postoji? 😀 inace, klix nije neko mjerilo pismenosti, opcenito...
Nepismeni. To kad dobijes poso preko veze xdxd
Znaci pogodak ne vazi,nepostojeci igrac nepostojeci go'
Dao bih ga za Makalelea sa jednom nogom
jastukinho