Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za 800 000 godisnje
ici ce daleko, otac mu pomaze da se drzi na zemlji, ponudjeno mu je oko 2m plata a on je namjerno uzeo samo 1,5m (bila je prije oko 1m ja mislim)..
Ti si najveci nepoznavaoc fudbala, svih vremena. Aferim ti bilo. Pretpostavljam da si neki balavac, pa ces naucit vremenom ko su bili pravi vezni igraci koji su ginuli za svoje timove...
Joj pa ako cupa obrve i pazi na izgleda ne znaci da je gay, mada i da jest, to ne umanjuje njegov talent i dobru igru.
Bravo za faraona,momak je totalno rasturio ove sezone i volim vidjeti ovako mlade igrace i uz to dobre i skromne ljude jer na njima ostaje buducnost fudbala. Novinari bi mogli malo bolje paziti kad vec kopiraju clanke,rodjendan mu nije bio prosle sedmice vec 27.10,cisto informativno.
Istina da Gattuso ne igra kao Seedorf ili Rui Costa, Kaka\', ali gattuso je u to vrijeme igrao zato jer je trcao 3 put vise od ostalih... Zahvaljujuci njemu je Milan mogao igrati sa toliko ofanzivnih igraca u istoj postavi...
Sta ce Gatusso ikoga ogovarati. Bolje Kahn suta lopte od njega. Koja je to samo vreca go,va,na. Ne kontam cemu im je on sluzio pored Seedorfa onakvog majstora. Valjda radi navike jer je tu vec dugo i radi provociranja protivnika jer su mu usta jediina stvar cime zna baratati.
IL Faraoneee!!!
pisam ti se na frizuruu