Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo jablan bio...
Debeli Ronaldo, jedini pravi Ronaldo. - Vojko V
Crouch je znao i promasiti kad treba
Ovaj sada je pravi Ronaldo. Na kraju krajeva to portugalsko prezime i samim time je starije od brazilskog. Osim toga i bolji je igrac duzi vremenski period. Humaniji je i ja da mogu da biram ovaj danasnji Ronaldo bi trebao biti uzor mladjim generacijama prije onog starog. Uvijek se starija generacija hvali kako je u njihov vakat bio jedan, niko mu danas nije ravan. Razlog je izazivanje ljubomore kod mladjih. Osim toga, okle Pelea vise.
@mirzinmali Jel ti pamtis Brazilca ? Jesil zdrav ? Pratis li ti fudbal mozda ?
@mirzinmali , portugalski Ronaldo je i više poreza utajio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trebe piva..cigare..toplo, more plaža, ljepota i on da razmišlja ko mu prilazi..moj Crouch pa ovaj ne bi rođenu majku prepoznao u takvom rahatluku
Koji kretenski epitet: "pravi" Ronaldo. Šta je Cristiano onda, "krivi"? Pivopija odigrao par dobrih sezona i pustio trbušinu, prokurvao se, sjebao sve pare a "krivi" evo 20 godina na top nivou. Klixe dragi, razbudi se napokon.
zasto se uvijek kod Brazilca Ronalda doda pravi misleci da CR nije pravi samo zato su mu dali to ime, nije ga cak ni on birao.. dokle ce vise blogeri pisati vijesti a ne ozbiljni ljudi
@saab2 to isto da iz tvoje loze niko nije pravi osim prvog zabilježenog