Nije ga prepoznao
11

Kako je Crouch upoznao "pravog" Ronalda: Pivo u ruci, pepeljara na stomaku i manekenke

K. H.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Bivši engleski nogometaš Peter Crouch prisjetio se trenutka kada je upoznao legendarnog Brazilca Ronalda te je otkrio nekoliko zanimljivih stvari koje je vidio tada na Ibizi.

Na temu Ronalda ovaj bivši napadač Liverpoola došao je tako što je Brazilca odabrao kao idealnog partnera u napadu, a istakao je da bi 90 minuta igranja s njim ispunilo njegov život.

"Moj idealni partner u napadu? Definitivno bi izabrao pravog Ronalda. Nisam siguran kako bi se uklopili, ali kada bih odigrao 90 minuta s njim na terenu, moj život bi bio ispunjen", kazao je Crouch za Daily Mail.

Nakon toga, Crouch je otkrio kako je upoznao jednog od najboljih igrača svih vremena i prisjetio se tog susreta na Ibizi.

"Ronalda sam upoznao na Ibizi, bio sam tamo na odmoru i vidio sam ga na plaži. Bio je zauzet ispijanjem piva, a sjećam se i da je imao pepeljaru na stomaku. Svaki put kada bi završio piće, došla bi djevojka, manekenka, i donijela bi mu novo", prisjetio se ovaj engleski nogometaš.

Crouch je iskreno rekao da ga Ronaldo nije prepoznao kada mu je zatražio fotografiju.

"Otišao sam da se slikam s njim i očekivao sam da će reći: 'O, ti si Crouch', ali nije imao pojma ko sam", kazao je za kraj ovaj bivši igrač Liverpoola.

Crouch je u bogatoj karijeri igrao za Tottenham, QPR, Portsmouth, Aston Villu, Southampton, Liverpool, Stoke i Burnley.