Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan je Zuba. Cast i Messiju i ovom Portugalcu, al jedan je Ronaldo.
Messi, pa onda Ronaldo.
@JohnyDeep 1. Ronaldo Nazario..................74. ko goj hoj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fifa 98 I Ronaldo lagano
No.1
Barcelona Real Inter Milan ostao je legenda u svim tim klubovima,za Brazil da se ne prica sta je radio i nakon teških povreda koljena...Aa da ne pričamo pogotovo o fintama koje je izvodio znači biciklo Shimano masinica eheh;)Mogu reći da sam živio u jednom dobu fudbala ili jednostavnije u dobu Ronalda9;)
Čuj novinara debila "Imtitator"??? Hahahah! Ti si promašio profesiju debilu!
Cuj naziva fudbalera “imitator”! Kakav krele je ovo pisao?! Pa šabane nisi sa rajom na shishi da se tako klošarski izražavaš! Magare si neotesano!
U onom samo jednom prodoru,(gore sa snimka)Neimar bi pao najmanje 5x
Samo je jedan Ronaldo!
FENOMENO BI U OVOM VREMENU KOSTAO MINIMALNO 500MILIONA,POGLEDAJTE SAMO IMENA FUDBALERA KOJA SU PADALA NA USTA SVI SU BILI SMIJESNI PORED NJEGA;)
samo da ga nisu povrede ubile
Ronaldo na PESu Brzina 99 Šut 99 Driblanje 99 Debljina 99 Koljeno 14
Ronaodo i Stoickov...heroji moje mladosti😃
Ronaldo je neponovljiv. Isto kao i Ronaldo CR7. Ali ne mozes reci "imitator" nikakooo ljudino samo sto se i ovaj preziva Ronaldo.. A pogotovo ne jer je i ovaj jedan od najboljih i nikako nije imitator. Treba biti samo nepristrasan a to autor clanka nikako nije
Real Galaktikosi - Kasiljas, Roberto Carlos, Zidan, Figo, Bekam, Ronaldo, Raul Možda i najbolji tim svih vremena
Na papiru najbolji, sta su osvojili ?
Ronaldo, Roberto Carlos, Raul, Oliver Kahn - jedini i neponovljivi
Eeeeeee ovo je najjači fudbaler ikada 👍💯