Prva nogometna liga FBiH
1
Kakanjski 'Rudar' u srcu i blatu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd fino da se bar i spomene Rudar na SA-x ako se vec ne spominje nas odbojkaski klub koji dere u domacoj ligi.
edo ne seri....i cujemo se ujutro na kahvi!
rezultat je 2:0 za one koji igraju po blatu, ali srcem!
P.S. g.Novinar... de kad već daješ izvještaj, napiši i rezultat.
Rudar je super tim. S obzirom koliko novaca imaju u blagajni, rezultati su iznimno dobri. No, najžalosnije je to što lokalnim biznis-džukcima nije u interesu da uđe u Premijer ligu. Znaju da tamo ne mogu trgovat\' utakmicama kao u Federalnoj ligi. Naprijed RUDAR!
Dobri su, ali samo Iskra ulazi ove sezone ;)
Nikada u Kaknju nece biti stadiona dok lopovi budu pare preko rudara prali.Koliko novaca ima u Kaknju mogli bi kosevo napraviti a ne jednu nadkrivenu tribinu i jedan pomocni teren.Nece rudar jos dugo uci u visi rang.Bice i ove kao i skoro svih predhodnih 9 god NESRETNI DRUGI.