Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liberal, baš si liberalan, trebao si zahtjevati još i Bat For Lashes za nepodobne. Inače Kaka kao dobar vjernik se sigurno ne raduje tuđoj muci.
Ovo je članak Totalsporta, ne Sarajevo-x - a. Uostalom, imate i druge portale, pa ako vam se ovaj ne sviđa - izvolite, birajte. A ja molim administratore portala da uvedu registraciju.
koji ste vi levati sa-x... Real melje sve pred sobom...jedva cekam Barca-Real...po meni trenutno 2 najjaca tima na svijetu....
da,gdje je rekao da se raduje?
gdje je rekao da se raduje?????????????