Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE U KOMPLETU PREVEDEN TEKST...KAKA JE IZJAVIO DA JE MESI SJAJAN I DA ČESTO ČINI PREVAGU ALI DA JE RONALDO KAO IGRAČ KOMPLETNIJI I DA NIJE IGRAO SA BOLJIM IGRAČEM...KAD SE OSVRNUO NA MESIJA,REKAO JE DA MU NIJE JASNO ZAŠTO TAKVE PARTIJE NE PRUŽA U REPREZENTACIJI...MISLIM DA POŠTENIJE SE NE MOŽE IZJAVITI,JER MESI NIJE ISTI U ARGENTINI I BARCI ŠTO NARAVNO DOVODI U PITANJE NJEGA KAO IGRAČA VRHUNSKE KLASE...
Cuj kompletni brzina,tehnika,expozivnost,kontrola lopre,sut precizni sve to ide messiju,prema tome koje su mu bolje sposobnosti cuj raznovrni golovi,ronaldo nikad nije prosao 3 igraca i dao go a mesiju je to obican gol.Neznam zasto tolika ljubomora brazilaca peleta,kake kad svaki realan covjek zna da ono sto je mesi postigo do sada da ne igra vise nikako ronaldo ga nemoze stic nikada.
najkompletniji igrac sa kojim je ikada igrao,a sa messijem jos uvijek nije,tako da...;)
@Gradačac glup si messi igra 6 sezona u barsii , dok je ronaldo odigro tek 2 sezone u realu i logicno je da messi ima vise trofeja sa barsom i izdrzace pritisak kad moze igrat protiv barse bez pritiska zato nebi mogao i protiv jedne BIH i staje messi uradio sa argentinom dosad NISTA i zato ŠŠŠ !
Rezultati Portugala s Ronaldom: Evropsko Prvenstvo 2004: 2. mjesto Svjetsko Prvenstvo 2006: 4. mjesto A Messi?
a sta je to Ronaldo uradio sa Portugalom??
Messi igra lijevo desno, bas kao i Kojasevic...............
moj Kaka bez obzira što igraš lopte i ti kao i ja, samo sam ja baksuz rođen U Bosni i kad je lopta i pored toga što je najvažnija sporedna stvar na svijetu kod MOG babe je bila ganjanje lopte nešto bez čega se može, u pitanju moram ti reći s nadom da se nećeš rasplakati da ti, zajedno sa ronaldom a povedite i mourinha nemožete uzeti loptu Messiju.... Vas dva brata ti i ronaldo na kraju ove sezone ćete opet gledati Mesiju u leđa a Barca će natjerati čelnike reala na kolektivno samoubojstvo....
da zivim blize Zenici, kako bih ga iscrpio, ne bi mogao odigrat 20 minuta, al eto posto i u Zenici ima geyeva nek ga private kad bude isao na masazu
como voce esta? :)
puko i ovaj kaka
E moj Kaka nekad si majstor bio,vidi se sad gdje si,sta si,a ponajvise KO SI ??? Kaka merda Forza Milan !!!
Sa Gradačca, b\'jele kule Zmaja od Bosne Sokolovi zakliktali kajde žalosne: Umrla je vjerna ljuba Husein-begova, Jer izgubi gospodara srca svojega. Osedl\'o je vranca svoga Husein-kapetan Odjezdio Romaniji, podijelit\' mejdan. Na čardaku vjerna ljuba-All-ah, illa-llah, klanjala je, plakala je, haber čekala. Pod pendžere glasnik stiže, srca slomljenog: \"Udaji se, vjerna ljubo, nema bega tvog\". Od sevdaha i žalosti, kraj pendžera svog, Prepuče joj bolno srce: neće za drugog. Sa munare Husejnije uči mujezin, Sa čardaka i bedema plaču sokoli. Do Stambola odjekuju kajde žalosne- Pusta osta b\'jela kula Zmaja od Bosne.
a šta je to ronaldo postigao sa reprezentacijom portugala do sada?? nije ništa kao ni mesi.dok je mesi sa klubom postigo više nego on sa realom. druga je svar što je ronaldo zgodniji i ljepši od mesija ali nisu na izboru ljepote i ne bira se mister svijeta.meni lično je ljepše gledati kako igra mesi nego ronaldo i koliko vidim mesi je stabilniji kao ličnost a to je u sportu veoma važno.i na kraju vidjet će mo sutra kakav je u glavi i hoćeli izdržat pritisak sa tribina ili će se rasplakat što je meni veoma vjerovatno da će se dogoditi ako utakmica krene u našu korist.
Stvarno si glup za medalje!
Najbolji igrač s kojim sam igrao je ronaldo, a najbolji igrač koji se samnom igrao je definitivno messi.