Nogomet
0

Kaka: Ronaldo je kompletniji od Messija

Totalsport
Ronaldo i Kaka
Ronaldo i Kaka
Brazilski nogometni as Kaka smatra da je njegov klupski suigrač iz Real Madrida Cristiano Ronaldio kompletniji igrač od Barcelonine vedete, Argentinca Lionela Messija...

Rivalstvo dvojice najboljih nogometaša Primere još je veće nakon što je Messi nedavno izjavio ''kako zabija golove za Barcelonu, a ne za nagrade''. Pritom je Argentinac očito ciljao na Portugalca. Ronaldo je, naime, prošloga tjedna primio nagradu "Evropska zlatna kopačka" za 40 postignutih pogodaka prošle sezone, najviše od svih igrača na evropskom tlu.

"Govoriti o tome tko je najbolji nogometaš nije releventno jer sve ovisi o tome što je momčad određenog igrača napravila kao kolektiv. Messi i Cristano Ronaldo su najbolji nogometaši svijeta. No, mislim da je Cristiano kompletniji igrač od Messija. On je, zapravo, najkompletniji igrač na svijetu.", izjavio je Kaka.

"Cristiano zabija golove s glavom, s obje noge, on je definitivno najkompletniji. U svakom slučaju, mislim da je Ronaldo najbolji igrač s kojim sam ikada igrao.", zaključio je Kaka.