Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste se kleo u Milan, i dalje ga voli, i kada daje gol nikada nije slavio kao u Milanu.. Druga stvar sve su to Milanovi lobiji sje**** oko njegove prodaje.. Klub je ipak taj koji se pita.. Da su iskoristili novce koje su dobili za njega pa OK.. Ali politika kluba je itekako pogresna.. Uzasvam se.. Ja se veceras iskreno nadam i remiju mada cisto sumnjam, jer je Real eksplozivnija i trenutno bolja ekipa tako da je po meni najveca mogucnost pobjeda Reala..
hahahahha vic godine da real nece pobjedit dom penzionera zvan ac milan....hahaha josh jednom........jarane pa vasa 1 postave je starija nego citav real madrid i sa osobljem.....i vi ocekujete da ce nakon sto ste na jedvite jade pobjedili romu,pobjedit i madrid...hahaha........samo sanjajte...........i nadajte se nada zadnja umire. BICE GUSTO BICE 2-0_-POZ
kad ga necete ni pobjedit,kako ces slavit pobjedu!;)
pa nece slaviti zato sto nece pobjediti logicno.
hvvhhg
ne seri ba
licemjer , kleo se u milan , prodavao se kao neki svetac , dokazao da je kao covjek nula 0.