Nogomet
0

Kaka: Neću slaviti pobjedu protiv Milana

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Zvijezda madridskog Reala i nekada najvažniji nogometaš Milana, Kaka, obećao je da neće proslaviti eventualnu pobjedu protiv svoje bivše ekipe, ali da će učiniti sve da “kraljevski klub” dođe do tri boda u tom susretu.

Bivši najbolji nogometaš svijeta ljetos je napustio “rossonere” nakon šest uspješnih godina u talijanskoj Seriji A. U Milanovom je dresu osvojio naslov državnih prvaka i Ligu prvaka, te je postao idol publike koja prati crveno-crne sa San Sira.

  • Preda mnom je važna utakmica. Po prvi ću se puta suočiti s timom za koji sam ranije igrao, a nadam se da će to biti sjajna utakmica. Iz poštovanja prema svemu što mi je Milan dao neću slaviti pobjedu, ali ću se potruditi postići što je više moguće pogodaka na toj utakmici - rekao je 27-godišnji brazilski veznjak madridske ekipe, potom i označio najveću prijetnju suparničkog tima.

  • Pato je sjajan, zajedno s Ronaldinhom sigurno najopasniji protivnik.

Na kraju razgovora za špansku Marcu Kaka je poželio dobar prijem kod bivših navijača u novembru kada “kraljevi” stignu na San Siro.

  • Vjerujem da će me srdačno dočekati jer je moje ponašanje u danima kada sam igrao za Milan bilo dobro i iskreno - zaključio je.

Dvoboj Real Madrida i Milana na Santiago Bernabeuu utakmica je 3. kola grupe C Lige prvaka.