Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma seniori su kaloša. Prije par dana hokejaši svjetsko uzeli, sad ovi momci UEFA takmičenje. Sve ostaje na mladima, igraju iz ljubavi, a ne gledaju jesul legle pare
@SakibKabadahija jesi li ti svjestan da je to sto su bili prvi u hokeju je III divizija, a to ti je cetvrti rang takmicenja. To sto je klix napravio bombastican naslov ne znaci da smo mi nesto osvojili vec da smo se plasirali u treci rang takmicenja. Pa mi smo igrali protiv Luksemburga i Južnoafričke Republike, a zamisli da su cak odustali Novi Zeland i Hong Kong.
Čestitke momci 🇧🇦
Koje ba čestitke, pobijedili moćnu Litvu i neku tamo Gvajanu