Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne kapiram kako se sve karakterise kao uspjeh?? Jel problem shvatiti da je uspjeh SAMO osvajanje trofeja??? Ne moze biti uspjeh kvalifikovati se na neko takmicenje, pobijediti, jednu, dvije utakmice, proci grupu i slicno. Uspjeh je samo jedan bez obzira na velicinu i renome. Nebitno radi li se o Brazilu, Francuskoj, Spaniji, San Marinu, Gibraltaru... Znam ja da ce jadovi pucat dislike, to je standard za bijedu i fukaru i za svaki dislike vam napravim batu i seku :)
Imao sam priliku slušati izjave za medije naših momaka, bili su zaista ''elokventni'' i krajnje neodgvoorni u iznošenju ''slabosti'' Belgijanaca i Iraca.
Zasto saveza nedanu da vodi maldu repku poput Barbareza, Bajramovic itd. Ovi sto godinama se vrte u grug nika da predzu stepcu vise.
U zemlji gdje se bavljenje sportom ili takmicenjima intelektualne vrste kaznjava ignorisanjem od strane vladajuce strukture je svaki podvig nasih sportista velika stvar. Svaka cast momcima i na ovome u ovakvim uvjetima.
korak naprjed ,nazad dva ,ko i država
Veliki je uspjeh uci u 16 najboljih repki Evrope. Svaka cast momci
Steta. Ali glavu gore, i ovo je veliki uspjeh, imate pobjedu na EURU. A za neke od vas ce buducnost biti svijetla...