Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao napisali gol iz slobodnjaka ispod zivog zida prosla lopta lukavo hahahahahaha. Lopta je prosla svuda osim ispod zivog zida. :/
"Ipak, na spornom snimku se vidjelo da nije bilo ofsajda jer je nakon pritiska Simeonea lopta došla do Benassija, koji jeste bio u nedozvoljenoj poziciji, ali mu je u padu loptu nenamjerno dodao Juventusov defanzivac Sandro."
Misam vido snimak, ali ako je tacno da je bio u nedozvoljenoj poziciji, to je jos uvijek offside bez obzira sto je igrac Juventusa dotaknuo loptu.
Da li ste vidjeli kako je sinoc ispao Manchester ?
boli me višak digao sam 3 stoje na kladionici
Sramota i igrace Juventusa vise, kako se ofirno guraju godinama!
Mertens daje golove iz offside, igra rukama ustvari brani rukama i niko nista. Koliko se navlaci smecarima to je neopisivo. Haj sto talijani to rade ali i ovi nadi kvazi novinari poceli. Ali nece moci sve dok je Stare Dame. Fino Alla Fine FORZA JUVE FORZA BERNARDESCHI
Pa dokad više? Mislim, nakon 6 uzastopnih titula...zar ih još uvijek trebaju gurati sudije? Možda nakon 16. uzastopne titule i sudijama postane dosadno pa će konačno početi fer suditi.
Moraju im nadoknaditi onu godinu u seriji b
Hahah To vam prica jel
moze napasti americka armija nece primiti .zato real utrpa 3
al debil izvodi penal cetiri minute i na qurac se sudiji popeo i kaze haj ofsajd je debili hahaha
opet kupili ligu...hehehehhe smijesan fudbal u italiji...
LOPOOOOVIIII. MERDA JUVEEEEEE