Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juventus će imati puno veći kapital na raspolaganju s obzirom da se Fiat udružuje sa PSA grupom početkom 2021 u tzv Stellantis a znamo da Agnellijevi i Elkanni koji su vlasnici Juvea kontrolišu kapital i u FCA-u. Zato i rade ovo.
@YorkCrveni kakve ti informacije ceprkas, zašto brate. Hobi?
@YorkCrveni hahahah nema sanse
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema igraca da se ne dovodi u vezu sa juventusom...perete nas
Nema teoretske sanse da mbappe dodje u juventus hahaahh. Ok je dovesti super zvijezdu koja ima 35 godina. Ali igraca kojeg hoce real madrid i onaj real koji namjerno nije nista doveo a prodao je par igraca. Iz aviona se vidi da se pripremaju za mbappea. Juve prijavio 90 miliona gubitka, a hoce da dovedu igraca od 300-350 miliona? Hahaha
Njegova sljedeca adresa se vec zna a to je Madrid. Kakav Juventus i propali zabarski klubovi. Igracu poput Mbappea je u cilju osvajanje Lige Prvaka a ne igranje u Italiji i ispadanje u cetvrtfinalu LP. Juventus titule LP nece vidjeti za jos 5 godina. Vezni red i igraci koje oni imaju je u ranku sa Hajdukom iz Splita.
Italijanska liga je izgubila draž unazad nekoliko godina, Nijemci su tu u par deka sa njima, da nam nije Španske lige i engleske Premijer lige, komotno bi mogli slobodno vrijeme vikendom provoditi uz National Geographic ili Discovery..
moze se ukljuciti ko hoce, zna se da je real real
Real ce ga dovest. Juve nema para,koliko je predsjednik Reala spreman vise dat za Mbapea...
Zamisli odreći se Ronalda zbog Mbappea, prosjecnog fudbalera.
Ma kakvih 300 miliona ima godinu do isteka ugovora. Ide za oko 100 miliona u Real, pisalo se je da je to dogovoreno još prošle godine.
ko djekicu dovodi? mozda real,mozda Barca?
ovaj mali zeli igrati za real, a i real ako hoce da ga dovede i dovest ce ga
od. mog cuke
mbape brzi.