Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam konferenciju za novinare prije utakmice, kaze Allegri: "Pjanic, Ronaldo, Szczesny, Chiellini i Bonucci su sigurni u prvih 11, ostali se moraju boriti za svoje mjesto" Pjanic drzi konce igre u jednom Juventusu, strahoba kakva igracina je postao.
Da ces ga Romaldo sljedece godine, hajd ne brini.Od 1000 lopti uce valjda jedan😁
Ja dosao da vidim komentare,jesu li i sad menadzeri i selektori najvecih svjetskih klubova tu na klixu. Vidim, tu ste, u dure je.
Odpuhali smecare nazad u smecarski grad. Pretanki su za strasni Juve. Scudetto vec rijesen. Juve izgleda superioran. Kakva igra u prvom poluvremenu. Jednostavno su prejaki za ostale. FORZA JUVE FINO ALLA FINE !!!
FORZA INTER
Mandzukic zvani peterac i odbijanac
Svaka ekipa ima jednog igraca sa tvrdom glavom, Juventus ima Mandzukica. Njegova uloga u timu je da ga vrhunski fudbaleri gadjaju jakim loptama u glavu, on samo da stoji na 5 metara. Mandzo je zahvalan fudbaler :)
Mandzo🏦🎩🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝
Allegri gradi igru oko Pjanica, razvija se u glavnog igraca Juventusa. Puno se popravio defanzivno Pjanic Matuidi je pretanak za Juventus, Madzukic je jako dobar glavom ali nogom ne zna ni prvom do sebe. Bentancur je isto preslab da igra za Juve, ostali su stvarno jaki
Bentacur, Matuidi i Mandzukic su za klasu slabiji od ostalih igraca Juventusa, da se ne lazemo.
Upravo tako. Ronaldo i Pjanic su jedine svjetske klase u ovom Juventusu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svi koji su me hejtali sad mogu pojest svoje riječi, očit je napredak snage/kuveta u Miralemu Pjaniću nakon što sam mu poslao 6 kila dimljenog kurbanskog mesa brzom poštom prije tri sedmice. Banovan sam od strane Klixa par puta, ali kurbansko meso kao ishrana fudbalera je neminovna! Idući moj pacijent je Jorginho iz Chelsea, rezultate očekujte u narednom mjesecu oktobru ✌️
Juve munja👍
Juve uzima, džabe trčite.
ronaldo 3 asistencije nije lose jos da pocne trpat
4 asistencije **