Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su Bellottiju stavili klauzolu 100 miliona svi se ibretili..
Juventus u naredna tri kola igra sa Milanom kuci,gostuje Sampdoriji i Napoliju.Roma gostuje Palermu igra kuci sa Sasuolom i Empolijem.Jedan kiks Juventusa i eto Rome opet u igri sto i nije nemoguce kada se pogleda raspored u naredna tri kola.
Pozdrav sa +8 kolega. Roma se vec raspala. Godina za zaborav ponovo ko i svake godine. Juve ovo lagano privodi kraju. Cudno niko ne pominje da je Juve zakinut za penal, al neka nije mi drago da ne slusam kvazi strucnjake i navijace. “Vincere Non È Importante È L’Unica Cosa che Conta” Forza Juve !!!!
a sta znaci to na kraju? zamisli vas moto : " Pobjeda nije vazna nego jedino sto je bitno " znaci nema veze kako pobijedit, samo nek se pobijedi.. tako ste i zavrsili u Serie B..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jbg
Da ovaj Belloti igra u nekom jacem klubu bjezao bi i 10 golova a ne samo 3.
urekli smo Dzeku