Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ugasit ovaj Velež...najbolje rješenje za sve
alice vidi se da tebi nisu dvije dosta... Nisi mi odovorio kada se stadion napravio?? Naravno da su ga ugasili kada je bio fasisticki klub, eto jos mi samo reci da nije bio fasisticki. I de pitaj tatu i dedu za koga su navijali?? i nemoj mi bgt samo odgovoriti Hajduk Ili Dinamo, to su supljaci
U pravu je covjek. Velezovi navijaci nisu pravili belaj, osim ako nisu izazvani, naravno o duelima sa mladjim mostarskim klubom koji je oteo stadio Velezu i njihovom suparnistvu ne treba ni govoriti i pitati se zasto postoje tenzije.
kojem prvom vlasniku ? kada je vlasnik kluba bio grad Mostar, pa Svinjski dobio ugovor na 110. godina sto znaci OTET, kada im je tzv.Opstina Jugozapad, dodjelila stadion na navedenih 110.godina.
hrok hrok, svinjetina vam je u krvi, vi se ponosite time i treba da promjenite ime u Svinjski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)