Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je to sada nas svi postuju :D do prije 4 5 godina svi su ocekivali pob protiv nas cak i bezveze reprezentacije a sada nas mogu dobit samo 4 5 repke u citavom svijetu :)
Legendarni Dr, Ivica Osim je ubrizgao pencilin u bolesni NSBiH i izliječio ga!
Vidjam ga po Newportu.
Nije 15.... 13 batuška....među prvih 13.... NIJE SVEJEDNO :)
Trebala bi biti dobra tekma. Steta sto je rizik da se ova utakmica pretvori u politiku i ono :Sta sam ti bolan rek`o - vidis da je dobro da smo dosli u Baznija, i ostale americke suplje. Dragi moji bosanci - ovo vam je nesto kao hvala za pocetak integracija (Citaj: "Slacemo vam i dalje vase mlade vojnike gdje zatreba Nato-u). A da ne zaboravimo one trebice iz Hercegovine da im cheerlidaju malo pa da im se posteno uvucemo u guzicu da nam nebi koji dolar ukanuli. Nadam se ipak da ce ih BiH posteno razbiti bez ikakve bas pomoci sudija, pa da onda nose svoje prnje i dolarcice usrane. Volim te BIH, i krv svoju!
kakav je to igrač bio... životna želja mi je bila u živo da vidim klinsija :)
Kakav je to napadac bio, igracina
da ne govorim da mi najbolje igramo prijateljske utakmice :)
dobar je Klinsman!
Sta se uvlaci trebamo ih rasut da ne znaju gdje su
'ta će Ameri
Uvijek bio i ostao legenda :)
Da smo Bogdom u nečemu drugom u top 15