Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ismijavate čovjeka a vico vas levati, realno borac je trebao biti treći, o oni uvjerljivo prvi strasno...
Borac je ubjedljivo najbolja ekipa lige. Nisu Borac i Vico krivi mom Veležu i tvom Sarajevu što ne mogu pobjediti Posušja, Igmane, Zvijezde..
nisam navijač sarajeva al sam gledao protiv igmana u konjicu kada sudijq igraču borca govori da leži da ne ustaje u 90oj minuti
Znaci svima super, liga regularna, niko nikad pokraden nije, al cemo se nastavit zalit na sudije pitat se zasto niko nista ne poduzima. Jadni smo.
Realno, ko ce sa uhljupima?! Kako su nastali tako ce se i ugasiti!
Kakav fijasko Mirvica 🤣🤣🤣
Covid Titula 2019 u surednji sa Vicom i sad se nasli Buniti
Pozovite Borac,jer ste braca po istim mutnim poslovima
nek vas je stid, i da Bog da vam Borac na domaćem terenu krao bodove uz pomoć sudija
Sramota. Treba da propadne fudbal a i sve ostalo u BiH kad nemamo obraza niti casti prodamo se za sitan sicar i licni interes. FK Sarajevo na zalost ova vasa borba je propala ali nema veze idemo dalje i na terenu im pokazite i vratite istom mjerom svima. Namojte imati postovanja i obzira prvo prema komsijama pa onda i prema ostalim. Samo jako i u kost na terenu do daske
nama je bitno da Želju mrtvog pobjedimo..a na Igmanu je sad gine da se spasi. a Velež ćemo tek da ka*amo...dobra vam liga a? što li Široki šuti pa i oni su zakinuti.. sta je sa Mladost DK.. ?
i sve ćemo do kraja utakmice pobjedit!!
Neka odbijaju...nek se zna kome valja ovaj Vico i ostala bagra...sami protiv svih
Moj Ismire, kako se provaljujes. Kako te lose savjetuju. Ovo je isto Kasum probao i isto je dozivjelo fijasko. I sad tebe na isti nacin levate. Smijeni trenera glupaku jedan da na terenu pocnemo pokazivati sta treba, da ne budu sudije vazda krive.
Propade biznis Mirsi Caticu i Securitasu tj suvlasniku Mirvicu. Godinama radili sa Savezom
BRAVO MAJMUNI !! REPKA NAM NIKAD LOŠIJA NIJE BILA A VAMA SVIMA DOBRO. BRAVO STOKO !! PUSTITE NEKA NAS VICO DOKRAJČI
Sad su lijepo UZP- ovci protest umjesto sh. lopovske mafije okrenuli u međubošnjačke obračune. Bošnjo će se tek jednog dana uhavizati u Anadoliji, kad imade dodatak na prezimenu -"oglu".
Nece vas niko normalan podrzati nabijem vas na k...c,ni ti vase kriminalne radnje,pranje love,namjestanje tekmi i ostalo
Prvi UZP komentar - i Bošnje navalili s plusevima.
Sam protiv svih pa makar i nestali...