Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DZABA BRATE NJEMACKA, BOSNJO JE TO. MUHAMEDE BRATE NAS, NJEMACKI MENTALITET ALI BOSANSKA KRV!
Daj bolan citavu sezonu na klupu bio u everton igrac nije nista posebno nikakav pregled igre nema samo moze trcat to svaka cast
Tako je, Mr. Jones. Pred ovim momkom je vrlo uspjesna fudbalska karijera. U Evertonu, ili drugdje. Besicev transfer u Everton ce se, vec naredne sezone, ispostaviti kao vrlo uspjesan potez upravo kluba.
Sa zanemarljivim medzunarodnim iskustvom Besic je odigrao velike partije na SP sto gaje i dovelo u Premijer ligu...treba jos malo iskustva, tehnike i vremena uz naporan rad kao i to ce doci...sretno majstore
ko zna il misli da je bolji igrac od njega nek ide igrati svaka cast Besicu samo nastavi raditi
haj bjezi ne sprdaj se i jeb... ti babo mamu
ma pusti ga Bosna.Bošnjaci vidis da se zaje... namjerno
Dobar igrac ima dosta potencijala al trebaju mu malo veca muda pa da pocne pucat sa 20-30 metara kao sto je nekad Pirlo,Kaka,Gerard itd... Treba se ugledat na njih. Kakav je to vezni igrac ako nezna sutat? Sem toga velike pohvale za Besica dobro igra al jedino mu je mana sto je ofanizvno loš.
Pa dobro al tu je tehnika a ne snaga. Ima dosta igraca koji su metar i vjetar i imaju 160 kila pa imaju sut ko zvjer. Samo treba loptu uzet otic na teren i cjeli dan sutati dok ne stekne tehniku i preciznu jacinu suta.
Dzaba to ko ima obe live